Eco-Line Solutions Kft.

Elérhetőségek

1119 Budapest,
Andor utca 47-49.

Telefon: 06-1-216-0780
E-mail: info@eco-line.hu

Térkép >>

Konica Minolta bizhub 308e - A legújabb mono A3-as berendezés kiemelkedő másolási, szkennelési és biztonsági funkciókkal!

Tovább...

Konica Minolta bizhub C250i - A legújabb színes A3-as berendezés kiemelkedő másolási, szkennelési és biztonsági funkciókkal!

Tovább...

Nyomtató üzemeltetés, másoló üzemeltetés – Üzemeltetési tanácsok

Tanácsaink közé tartozik, hogy berendezésének hosszú élettartama miatt fontos, hogy jó minőségű, a gyártó által is ajánlott másoló papírt használjon. Ezáltal a nyomtató illetve másoló üzemeltetés során szervizköltséget takaríthat meg, amely hosszú távon sokkal nagyobb megtakarítást eredményez, mint egy olcsó papír beszerzéséből fakadó csekély árelőny.

Feltétlenül javasoljuk az eredeti festékanyagok használatát, amelyek minősége garantált, így biztosítható a másoló illetve nyomtató üzemeltetés esetén az alacsony szerviz költség, és a jó minőségű nyomatok folyamatos, problémamentes elkészítése.

A készülék hosszú élettartamának megőrzése érdekében a nyomtató üzemeltetés, másoló üzemeltetés fontos részét képezi a rendszeres, a gyártó által előírt példányszámonkénti időszakos karbantartás, átvizsgálás. Az apró, jelentéktelennek tűnő hibák kijavításával, további költséges javítások előzhetők meg.