Eco-Line Solutions Kft.

Elérhetőségek

1119 Budapest,
Andor utca 47-49.

Telefon: 06-1-216-0780
E-mail: info@eco-line.hu

Térkép >>

Konica Minolta bizhub 308e - A legújabb mono A3-as berendezés kiemelkedő másolási, szkennelési és biztonsági funkciókkal!

Tovább...

Konica Minolta bizhub C250i - A legújabb színes A3-as berendezés kiemelkedő másolási, szkennelési és biztonsági funkciókkal!

Tovább...

Konica minolta nyomtató javítás, fénymásoló javítás – Javítás házilag

Mielőtt kihívja a szervizt az esetleges nyomtató javítás, fénymásoló javítás szolgáltatáshoz, olvassa el a kezelési útmutató megfelelő részét, lehetséges hogy megoldást talál a problémára. A mennyiben nem talál útmutatást a hiba elhárítására vonatkozóan, nem sikerül az elakadt papírt kivenni, valami ok folytán a festék kicserélése nem sikerül, feltétlenül hívja a szervizt, hiszen a konica minolta nyomtató javítás, fénymásoló javítás szükségessége esetén szakszerű megoldást csak hozzáértő személy tud biztosítani önnek.

Ezt fontos szem előtt tartania, ezért az elakadt papírt semmiképp ne próbálja eltávolítani idegen tárggyal (pl. olló, kés), mert kárt tehet a másológép/nyomtató alkatrészein. A szakszerű nyomtató javítás, fénymásoló javítás sok esetben elkerülhetetlen, hiszen a laikus próbálkozásokból fakadóan, a bizonyos alkatrészeken keletkezett sérülés elképzelhető, hogy minden nyomaton minőségi hibát okoz.