Eco-Line Solutions Kft.

Elérhetőségek

1119 Budapest,
Andor utca 47-49.

Telefon: 06-1-216-0780
E-mail: info@eco-line.hu

Térkép >>

Konica Minolta bizhub 308e - A legújabb mono A3-as berendezés kiemelkedő másolási, szkennelési és biztonsági funkciókkal!

Tovább...

Konica Minolta bizhub C250i - A legújabb színes A3-as berendezés kiemelkedő másolási, szkennelési és biztonsági funkciókkal!

Tovább...

Hasznos tudnivalók

Mielőtt kihívja a szervizt...

Mielőtt kihívja a szervizt, olvassa el a kezelési útmutató megfelelő részét, lehetséges hogy megoldást talál a problémára.

 

A folyamatos használhatóság...

A folyamatos használhatóság, a bosszúságok elkerülése végett mindig legyen tartalék festék, és papír a gép közelében azok számára hozzáférhető helyen, akik a gépet használják.

 

Készüléke hosszú élettartamának...

Készüléke hosszú élettartamának megőrzése érdekében fontos a rendszeres, a gyártó által előírt példányszámonkénti időszakos karbantartás, átvizsgálás. Az apró, jelentéktelennek tűnő hibák kijavításával, további költséges javítások előzhetők meg.

 

Feltétlenül javasoljuk az eredeti...

Feltétlenül javasoljuk az eredeti festékanyagok használatát, amelyek minősége garantált, így biztosítható a másoló, illetve nyomtató alacsony szerviz költsége, és a jó minőségű nyomatok folyamatos, problémamentes elkészítése.

 

Berendezésének hosszú élettartama miatt...

Berendezésének hosszú élettartama miatt fontos, hogy jó minőségű a gyártó által is ajánlott másoló papírt használjon. Ezáltal szervizköltséget takaríthat meg, amely sokkal nagyobb megtakarítást eredményez, mint egy olcsó papír beszerzéséből fakadó csekély megtakarítás.