Eco-Line Solutions Kft.

Elérhetőségek

1119 Budapest,
Andor utca 47-49.

Telefon: 06-1-216-0780
E-mail: info@eco-line.hu

Térkép >>

Konica Minolta bizhub 308e - A legújabb mono A3-as berendezés kiemelkedő másolási, szkennelési és biztonsági funkciókkal!

Tovább...

Konica Minolta bizhub C250i - A legújabb színes A3-as berendezés kiemelkedő másolási, szkennelési és biztonsági funkciókkal!

Tovább...

Másoló üzemeltetés, másológép szerviz – Másoló rendszerek

A Konica Minolta multifunkciós készülékeinek fő ismérvei a kiváló minőségű másolás/nyomtatás színesben és fekete-fehérben egyaránt, a gyorsaság, a rugalmasság, a költséghatékonyság és a hozzá kapcsolódó széles körű funkcionalitás, melyet másoló üzemeltetés, másológép szerviz szolgáltatásunk egészít ki, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük.

A berendezések ajánlottak az otthoni felhasználóktól kezdve a kisirodákon át, a közép és nagyvállalatok igényeinek kiszolgálására, melyet a másoló üzemeltetés keretén belül kínált rendszeres karbantartás tesz még tökéletesebbé. Kiváló minőségű nyomtataikról, a gyors szkennelésükről, a rugalmas papírkezelési tulajdonságukról ismerhetők fel a Konica Minolta multifunkciós berendezései.

A termékkínálatban a kisebb és nagyobb teljesítményű berendezések egyaránt megtalálhatók, melyek mindegyikére érvényes másológép szerviz szolgáltatásunk.